Ekotekoja myös vuonna 2018

Uusi vuosi alkoi verhoomolla ja työn touhuun on palattu. Tiedossa on lähiakoina isoja ja pieniä töitä, kiinnostavia kaikki. Erityisen iloiseksi minut tekee se, että eräskin asiakkaani sanoi ettei millään haluaisi viedä sohvaansa kaatopaikalle, vaan haluaa verhoiluttaa sen! Juuri näin , mahtavaa! Sillä sitähän verhoilu juuri on, kierrätystä ja ekotekoja. Ei täytetä kaatopaikkoja kelpo huonekaluilla, vaan tehdään niistä uusia ja parempia!

Työn itsensä lisäksi myös me verhoilijat olemma osa kiertotaloutta. Kierrätämme metallit, kankaat, teemme oman osamme. Sen lisäksi ainakin minä vien myös säännöllisin väliajoin tyttärieni kouluun ja päiväkotiin askartelumateriaaleja, vanun paloja, kangastilkkuja ja kaikkea mahdollista. Siellä niistä sitten tehdään milloin mitäkin -hmm- tärkeää!

Vakavasti puhuen, kiertotalous tulee ja lujaa. Ja on aina ollut. Jos jostain tuotteesta tehdään kuin uusi, on sen käyttöikä pidentynyt ja se on osa kiertotaloutta. Tätä varten tarvitaan meitä, verhoilijoita. Joten olikin tämän vuoden ensimmäinen hyvä uutinen kun kävi ilmi että Sitra on valinnut verhoilijat yhdeksi esimerkiksi Kiertotalouden kiinnostavimmat -listassa. Hienoa!

Tehdään siis ekotekoja tänäkin vuonna!

Sitran jutun voit lukea täältä:

Verhoilijat ovat kiertotalouden ytimessä

Kuva lainattu netistä.