Karkkituolit

Näistä kahdesta tuolista onkin pitänyt kirjoittaa jo kauan. Sen verran mukava työ tämä oli, että on kyllä jäänyt hyvin mieleen, vaikka tein nämä jo viime vuoden joulukuussa.

tuolit tullessaan verhoomolle

Asiakas oli löytänyt tuolit alunperin eräästä vanhojen tavaroiden liikeestä. Tuolit tarvitsivat kipeästi verhoilijan apua, sillä kaikenlaista oli tapahtunut. Tuoleissa oli alunperin siksak-jouset, jotka olivat rungoille hieman liian järeät ja sen takia istuimien liitokset olivat lähteneet pois paikoiltaan. Tämä taas aiheutti sen, että istuimet pullottivat hassusti verhoomolle tullessaan.

myös muita tee-se-itse -korjauksia oli tehty
istuimen takasarja ja sivusarjat olivat pois paikoiltaan

Purin tuolit kokonaan, liitokset liimattiin taas kiinni ja aloitettiin alusta. Keskusteltiin asiakkaan kanssa eri vaihtoehdoista ja päädyin sen perusteella tekemään istuimiin satulavyöpohjan ja pehmustuksen perinteisin materiaalein ja selkänojaan laitetiin ohut vaahtomuovi ja PL-vanu pehmusteeksi. Kankaiksi asiakas toivoi jotain värikästä ja löydettiinkin aika äkkiä juuri sopivat herkulliset kankaat näihin Lauritzonin ja Nevotexin mallistoista.

varsinaiset karkit
Nevotexin pinkki Linda ja Lauritzonin kukallinen Timeless Grace

 

Lisää näistä karkkituoleista voi lukea täältä https://aikarkkii.blogspot.com/2020/01/tuolit-kuin-karkit-kuinkas-muuten.html  ja sieltä näkee myös kuvia tuoleista niiden omassa ihanassa värikkäässä kodissa! Tämä viimeine kuva onkin asiakkaan ottama ja luvalla julkaistu.