Kuulumisia

Heippa!

Tässähän on nyt käynyt todella klassisesti. Viimeinen päivitys on vuodelta 2018 ja tämäkin vuosi on jo yli puolenvälin. Ehkä se sitten kertoo vain siitä että aika on mennyt töitä tehdessä (tämäkin aika klassinen lause).

Mitä verhoomolla sitten on tehty? No, esimerkiksi pikkutuoleja, perintökalusteita, sohvakalustoja, vuodesohvia, nojatuoleja, ompeluhommia, kankaiden tilauksia, päivitetty kangashinnastoja, opetettu työharjoittelijoita. Eli siis kaikenlaisia töitä. Olen myös ollut parissakin eri lehtihaastattelussa mukana, se oli uutta ja meilenkiintoista! Lisäksi olen nyt myös Suomen Verhoilijamestariliiton jäsen.

Tämä vuosi on ollut yksi kiireisimmistä verhoomolla ja olen nauttinut suuresti siitä että saan näitä töitä tehdä. Olen oppinut vuoden aikana itsestäni aika paljon, oppinut rauhoittamaan arkea ja löytänyt uusia voimavaroja itsestäni, oppinut olemaan tiukka ja enemmän ylpeä siitä mitä teen ja samalla tekemään vielä enemmän asiakkaiden eteen.

Nyt olisi toiveena saada jaettua hiukan enemmän asioita myös tänne. Aion pitäytyä kuitenkin vain työasioissa, mutta koska yksityisyrittäjällä kulkee aika lailla työ ja muu elämä käsi kädessä, ei muunlaiseltakaan sisällöltä välttämättä vältytä. Jää nähtäväksi. Helpommin päivittelyä tulee Instagramin puolelle, siellä verhoomoa voi seurata @verhoomoalinak -nimimerkin takaa.

Ihanaa alkavaa syksyä!