Kiva että tulit sivuilleni! Ja kiitos kun luotat tuolisi minun käsiini!

Valmistuin vuonna 2007 verhoilijaksi Turun ammattiopistosäätiöstä TAO:sta. Sinne minut johdatti alun perin kiinnostus entisöimistä ja käsillä tekemistä kohtaan. Enpä silloin tiennyt mitä kaikkea tämä uravalinta toisi tielleni.
Syyskuussa 2008 perustin toiminimen kun oli aika palata töihin esikoistyttäreni syntymän jälkeen. Pieni kiva toimitila löytyi Sirkkalankadulta ja siitä se oppiminen oikeastaan sitten alkoi. Sirkkalankadulla viihdyin aina vuoteen 2014 asti, jolloin vaihdoin hieman isompiin tiloihin Vuorityömiehenkadulle, joissa toimin nykyisin.
Teen verhoilutöitä laidasta laitaan, mutta pääasiassa perinteistä verhoilua.

Eniten pidän verhoilussa niistä tarinoista, joita työt tuovat tullessaan. On mahtavaa kuulla asiakkaalta tarina tuolin takana ja olla mukana kirjoittamassa siihen jatkoa. Oli työ sitten valtava perinteinen laiskanlinna tai keittiön ruokapöydän tuolit, on niillä aina joku tarina kerrottavanaan ja niitä olisi kyllä mahtava kuulla enemmänkin.
Pidän myös valtavasti siitä, että saan tehdä kaunista ja tarjota asiakkaillenikin iloa. Eikä verhoilun ekologisuutta sovi unohtaa, sillä mikäs sen parempi, kuin antaa vanhalle tuolille tai sohvalle uusi elämä, kuin että veisi sen kaatopaikalle ja ostaisi uuden. Aina uusi ei ole parempi ja laadukkaasti tehdyt huonekalut kestävät kyllä uudelleen verhoilun.
Tässä työssä joka päivä on erilainen. Tai oikeastaan joka työ on erilainen. Se tekee asioista välillä vähän haastavia, mutta haasteet on tehty ratkaistaviksi, eikö?

Verhoilussa oppii aina jotain uutta ja aina voi tulla paremmaksi. Minulla on kova halu kehittää taitojani ja oppia uutta ja opinnot verhoilualan ammattitutkintoa (entinen kisällitutkinto) varten ovat tällä hetkellä käynnissä. Prosessi on kuitenkin aika pitkä ja vaativa, joten hiljaa hyvä tulee. Pääasia että saan oppia uutta!