Ihan paras tapa saada hinta-arvio verhoiltavasta kohteesta, on nostaa se autoon ja ajaa verhoilijan luokse näyttämään sitä. Aina se ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista. Seuraavassa muutama vinkki, jotka kannattaa lukaista läpi ennen kuin olet minuun yhteydessä.

Kun ensimmäisen kerran tulet tapaamaan minua, tai otat yhteyttä sähköpostitse, ota mukaasi kuva verhoiltavasta kohteesta. Kuvan kanssa pystyn antamaan alustavan hinta-arvion työstä sekä mahdollisesti arvion kangasmenekistä. Ilman kuvaa arvion antaminen on lähes aina hyvin ongelmallista. Kuten alussa jo mainittiin, paras tapa on kuitenkin ottaa koko kohde mukaan jo ensimmäisellä käynnillä, niin pystyn tarkastelemaan sen kuntoa parhaiten.

Jos sinulla kuitenkaan ei ole mahdollisuutta ottaa verhoiltavasta kohteesta kuvaa, voit kysyä ehtisinkö tulla käymään ja katsomaan sitä. Kotikäyntikin on siis mahdollinen!

Jos taas otat yhteyttä puhelimitse, valmistaudu vastaamaan muutamiin kysymyksiin. Onko tuolissa vaahtomuovi- vai perinteiset pehmusteet (heinää, pystyjoustimet), mitä ikäluokkaa tuolisi on, millaiset jalat ja käsinojat siinä on ym. Mikäli tiedät tuolista esimerkiksi sen suunnittelijan tai valmistajan, kannattaa sekin mainita. Näin selviää paremmin millaisesta tuolista on kysymys ja siltikin saatan pyytää sinua lähettämään siitä kuvan minulle.

Usein saattaa myös mietityttää kannattaako tuolia tai sohvaa ylipäänsä verhoiluttaa. Silloin kannattaa miettiä ensimmäisenä että onko siinä hyvä istua. Laadukkaita huonekaluja kannattaa aina verhoilla, sillä onhan verhoiluttaminen myös ekologinen valinta ja sillä tavalla saat tuolistasi tai sohvastasi juuri sellaisen kuin haluat!