Uusrokokoo-tuolin muutos

Tämä uustuotantoa oleva uusrokokoo-tyyppinen tuoli matkusti tänne Turkuun asiakkaan lapsuuden kodista, mutta sellaisenaan se ei oikein istunut sisustukseen. Asiakas kertoi haluavansa tuolista joko valkoisen tai mustan, mutta päätyi lopulta mustaan. Sen mukaan sitten toimittiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Istuimeen tehtiin vain uusi pintapehmustus, sillä joustimet ja perustus olivat hyvässä kunnossa. Tämän jälkeen tuoli lähti asiakkaalle takaisin maalattavaksi. Maalaukseen käytettiin kalkkimaalia ja lopputulos oli mielestäni tosi hieno, mattamusta sopi tuolin runkoon tosi kivasti!

Kankaaksi haluttiin jotain todella mustaa ja asiakas päätyi Annalan Kirkonmenot -sarjan mustaan sekoitekankaaseen, jossa on aika rouhea tuntu ja sävy oli juuri sitä mitä haettiin. Kangas valittiin vasta rungon maalauksen jälkeen, jotta voitiin olla varmoja että se sopisi yhteen rungon värin kanssa ja olisi varmasti mustaakin mustempi. Kankaan ja rungon kanssa paritettiin vielä Orient&Occidentin musta perinteinen huonekalunauha, joka toi tuoliin sen kaivatun viimeistelyn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aikamoinen muutos! Tyylikäs ja juuri tätä päivää!